office@feedlance.nl
+31 40 2052865

Over het bedrijf

De internationale Feedlance Groupis gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de export van voedermiddelen voor landbouwhuisdieren. De Feedlance Group ontwikkelt en produceert de producten in Nederland en heeft een uitgebreid distributienetwerk in de GOS-landen en het Midden-Oosten.

In de afgelopen jaren heeft de Feedlance Group bekendheid verworven als een innovatieve Europese producent van verschillende voedermiddelen, zoals premixen, mineralenmengsels, gezondheidsbevorderende producten, prestarters en melkvervangers.

De Feedlance producten worden geproduceerd op de meeste moderne productielocaties in Nederland. De producten worden gemaakt volgens actuele voederwaarderingsnormen, ontwikkeld door toonaangevende instituten zoals Wageningen Universiteit, Schothorst Feed Research en het CVB. De Feedlance Group integreert ook kennis uit andere delen van de wereld, zoals US, Frankrijk en Duitsland en werkt nauw samen met verschillende partners, zoals het wereldwijd bekende Nederlandse laboratorium BLGG AgroXpertus.